Betrokken en vol energie

Evenementen

TVO-Soos West

Elke dinsdag van 13:30 tot 16:00 uur is er een gezellig samenzijn in de kantine van RKTVC aan de Wadenoijenlaan 300 in Tiel. Onder het genot van een kopje koffie of thee (tegen een kleine vergoeding) kunt u een praatje maken, knutselen, haken, breien, spelletjes doen o.a. kaarten. Er worden ook verschillende extra activiteiten georganiseerd zoals bingo’s met leuke prijzen, High Tea, paas- en kerststukjes maken, borrelhapjes bij zomerstop en meer. Kom gezellig eens langs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. Karin Boschaart telefoonnummer: 06-50 62 55 31

TVO-Dameskoor

Op dinsdag van 14:00 tot 15:30 uur repeteren, onder leiding van een dirigent, ±20 dames in de Drumptsehof, De Balije 1 in Tiel. Na afloop wordt er gezamenlijk koffiegedronken, tegen een kleine vergoeding. Zo’n 10 tot 15 keer per jaar treden ze op in o.a. bejaarden-, verzorgingshuizen en bij kerkdiensten. Zingt u ook graag, kom op een dinsdagmiddag eens langs dan kunt u een repetitie bijwonen.

De contactpersoon is mw. Corry Klopstra telefoonnummer: 0344-62 23 31

TVO-Mediagroep
  1. Het Video-team maakt video-opnames van en voor diverse instanties en evenementen in Tiel en omstreken.
  2. Het Presentatie-team verzorgt muziekmiddagen en -avonden in verzorgingshuizen e.d. in Tiel en omgeving.

Houdt u van muziekdraaien of video-opnames maken, dan kunt u contact opnemen met Claudia Rijnvis.

telefoonnummer: 06-10 88 52 78
e-mail: cd.rijnvis@gmail.com

TVO-Ouderenreis

Elk voorjaar wordt er een dagreis georganiseerd voor 65-plussers uit de gemeente Tiel. Zij kunnen voor een gereduceerd bedrag aan deze reis deelnemen. Het is wel belangrijk dat u zelfredzaam bent, een rollator is wel toegestaan. De datum van de reis evenals de datum en plaats voor opgave zal ruim van tevoren kenbaar gemaakt worden op onze website tvo-tiel.nl, Facebook en in de regionale kranten. Als u een dagje uit wilt, is dit een perfecte mogelijkheid.